Múltunk, jelenünk és jövőnk..

Kedves látogató,

Családi vállalkozásunk 2005 óta foglalkozik belsőépítészeti kivitelezéssel, fő profilunk a gipszkartonszerelés, festés és egyéb finishelési munkálatok. Egyéni vállalkozás formájában működtünk, azonban 2021-től már cégként folytatjuk tevékenységünket. Napjainkra - a sok éves tapasztalatnak hála - már kialakult a szolgáltatási portfoliónk, azonban dinamikusan szeretnénk tovább fejlődni, és bővíteni a szolgáltatásaink mellett az ügyfélkörünket is, hosszútávú partnerkapcsolatokat létrehozni kis-közép és nagyvállalatokkal.

Cégünk missziója, hogy folyamatosan feljődjön szakmán belül, ezért kiemelten fontosnak tartjuk az új technológiák megismertetését a munkatársakkal és ügyfeleinkkel, ezáltal versenyelőnyt építve más vállalkozásokkal a kivitelezési időtartama és minősége kapcsán.

Csapatunk céges, illetve magánszektorban is vállal belsőépítészeti kivitelezési munkálatokat. Cégeknél általában különböző desing megoldásokat, irodaátalakításokat, építőipari mini és mikroprojektek managelését, valamint csarnokok, telephelyek belső munkálatait várják. A magánszektorban családi házak, társasházi lakások belső felújítását, finishelési folyamatok kivitelezését, illetve sajnálatos módon mások utáni javítását kérik tőlünk.