Szolgáltatásaink

Csapatunk 2005 óta foglalkozik belsőépítészeti kivitelezéssel, főleg magánházak, illetve lakások átalakításával foglalkoztunk, de az utóbbi években sok céges megkeresést kapunk. A miniprojektek keretein belül kiemelt fontosságot élvez az ügyfélelégedettség, valamint a finishelési munkafolyamatok előkészítése és megfelelő, szakszerű megvalósítása, célunk a hosszútávú és állandó partnerkapcsolatok kialakítása.

Főtevékenységünk a gipszkartonszerelés és festés, amely területeken a legmodernebb technológiákat és anyagokat használjuk fel a kivitelezés során.

Gipszkartonszerelés

Álmennyezetek, előtétfalak, válaszfalak, szerkezetek, gipszkarton pultok, pengefalak igény szerinti tervezése, kivitelezése. Falvastagság, Hanggátlás, Víztaszítás, hajlítás, marás, dizájnolás szempontjából választhat, (természetesen anyagi tűréshatáron belül). 
 

Kazettás álmennyezetek

Tervezése, kialakítása, szintezése.

Festőmunkák

Falfelületek glettelése, élek kialakítása, festés. Munkáink során papír és üvegszálas szalagokat használunk hézagerősítésekhez. Továbbá készgletteket a beültetéshez és a végső rétegek képzéséhez. Igény szerint Q4-es minőséget is vállalunk.
 

Nyílászárók, redőnyök

Műanyag vagy alumínium, színezett vagy standard, Csapatunk ablakok és ajtók beszerzésével és beépítésével is foglalkozik, akár egyedi gyártás szerint. 

 

Talajkiegyenlítés

Gyorsan kötő beton öntése, szintezése. Szálerősítéses padloponok öntése, szintezése.
 

Parkettázás

Minőségi parketta munkák, igény szerint. Akár hagyományos, svédpadló, laminált, vinyl parkettáról van szó, kollégáinknak mindegyik parkettatípushoz van tapasztalata.